Verbouwing Kerk Jorwert

'Voorkerk'Begin september is het bouwbedrijf S.D. v.d. Vegt uit Weidum begonnen met de verbouwing van de kerk van Jorwert. In opdracht van de Stichting Nijkleaster wordt het voorste deel van de kerk (de zgn. voorkerk) klaargemaakt als uitvalsbasis voor de pioniersplek Nijkleaster. Het entreeportaal en de voorkerk zijn intussen ontmanteld. Een nieuwe trap naar de balustrade is al klaar. Ook de contouren van het wc-blok, het keukenblok  en de ontmoetingsruimte worden zichtbaar. Begin oktober hoopt het bouwbedrijf de eerste fase van de verbouw te kunnen afronden. In oktober wordt  de ruimte dan verder klaargemaakt en ingericht voor de officiële opening van Nijkleaster op zondagmiddag 28 oktober 2012. Zie verder voor meer foto’s.

Reacties

  1. Jan Morsink zegt

    Ben zere geïnteresseerd. Echter wel in het Nederlands, al gaat mij het Twents heel goed af. Daarentegen het Fryske net.

Geef een reactie