Boadskip fan Karen Armstrong: Compassion

It TV-programma Het Vermoeden bestiet 10 jier. It doel fan it programma wurdt sa beskreaun: ‘In Het Vermoeden ontmoet Annemiek Schrijver gasten uit verschillende religieuze tradities en maatschappelijke achtergronden. Aan de hand van hun favoriete ‘heilige tekst’ praat zij met hen over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit.’ By it jubileumfeest op sneon 22 septimber waard in Fideo-boadskip sjen litten fan Karen Armstrong. Karen Armstrong wurdt wol beskreaun as ‘a prominent and prolific religious historian’ dy’t neist har boeken foaral ek bekend wurden is troch har ‘Charter for Compassion’ (charterforcompassion.org/). Dit boadskip is ek grappich fanwege de wurden: ‘We in Europe are beginning to look rather endearingly oldfashioned in our determined secularism’.

Fideo-boadskip Karen Armstrong

Geef een reactie