Nijkleaster in Het Vermoeden

Annemiek Schrijver (foto: W. Schrijver)

In verband met de opening van Nijkleaster ben ik deze week door Annemiek Schrijver geïnterviewd voor Het Vermoeden. De uitzending zal zijn op zondag 28 oktober om 11.30 uur op Ned. 2, precies op de dag van de opening van Nijkleaster in Jorwert. Voorafgaand aan de opnames had ik in augustus een research-intake gehad door Het Vermoeden-redacteur Martje van der Heijden. Zowel de intake als de opname zelf heb ik ervaren als een feestje. Goede mensen met passie voor hun werk en met belangstelling voor hun gasten. Het gesprek zelf liep goed maar de kwaliteit is moeilijk te beoordelen wanneer je er zo in opgaat. Op de terugweg naar huis overviel me het gevoel: ‘mijn hemel wat heb ik allemaal wel en niet gezegd?’. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat de redacteuren er een mooie aflevering van maken.

De planning

 

Geef een reactie