Woensdagmorgen: Kleaster-kuier in Jorwert

R Boxem, Trouw dec. 2012 aOp woensdagmorgen 5 december was het dagblad Trouw bij ons te gast in Nijkleaster. Gerrit Jan Kleinjan was bezig met een artikel over Pioniersplekken in de Protestantse Kerk in Nederland (zie Trouw, 11 december 2012) Reyer Boxem maakte deze prachtige foto onderweg, toen net de eerste sneeuw van het jaar viel! Elke woensdagmorgen is er trouwens een Kleasterkuier met een vaste ‘gang door de morgen’. Je kunt hier elke woensdag terecht.

9.30      Ochtendgebed (korte dienst)
10.00    Koffie en thee
10.30    Kleaster-kuier (wandeling/pelgrimage)
12.00    Lunch

Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag zelf de lunch meenemen. De genoemde tijden zijn bij benadering. Afhankelijk van de deelnemers en het weer kunnen route en duur van de  kleasterkuier varieren. Voor meer informatie over de Woensdagmorgen kleaster-kuier zie: http://nijkleaster.nl/woensdagmorgen-kleaster-kuier/

Geef een reactie