Plankgas! Over mobiliteit en groen gas

PlankgasWij rijden nu ongeveer 4 jaar op aardgas en biogas en verbazen ons erover dat ‘biogas’ zo weinig ruimte krijgt in de discussies over duurzame mobiliteit. In Fryslân kan nu al rondom biogas getankt worden, maar het bio-netwerk zou veel meer ontwikkeld kunnen worden. Dé province van de veehouderij die graag een groen imago wil opbouwen: de kansen liggen voor het grijpen. Ik ben erg blij met de internetfilms van Marie-Claire van den Berg. Kijk naar de trailer en de films die te zien zijn vanaf 13 september 2013.

Kijk op Plankgas.nl, een film over een oer-Hollandse (en oer-Friese!) groene brandstof die bijna niemand kent: http://plnkgs.nl/

Plankgas! is een webdocu over een van de schoonste brandstoffen van dit moment: groen gas. Een verhaal over klimaatneutrale koeienscheten, de kracht van rottend afval, een Porsche die op poep rijdt en een overheid die er een potje van maakt.

Geef een reactie